Voimakas 3D-jalkahieroja

0 out of 5

99,00 

  • Aktivoi verenkiertoa
  • Rentouttaa lihakset
  • Ehkäisee väsymystä
  • Parantaa yöunen laatua

99 euroa, sisältää toimituskulut

Osasto:

Kuvaus

Voimakas 3D-jalkahieroja

Erittäin tehokkaassa ja helppokäyttöisessä laitteessa on useita ohjelmia, jotka hierovat myös varpaita.

3D-jalkahieroja toimii nimensä mukaisesti kolmiulotteisesti. Sen tehokkuus ja vaikutukset ovat huomattavasti tehokkaammat kuin kaksiulotteisella laitteella, jonka edestakainen liike vaikuttaa vain jalkapohjaan. Hieronnan teho tuntuu miellyttävästi jo lyhyen käytön jälkeen, sekä sen teho vaikuttaa myös sääriin, polviin ja reisiin.

Kehon ääripäät, kuten sormet ja varpaat palelevat helposti, mikä johtuu usein heikentyneestä verenkierrosta. Paleltumat esimerkiksi varpaissa voivat altistaa kylmäherkkyydelle myös myöhemmässä vaiheessa. 3D-hierojalla voidaan kohdistaa varpaisiin hierontaa, joka lämmitykseen yhdistettynä parantaa tehokkaasti varpaiden verenkiertoa. Laitteen termostaattiohjattu lämmityksellä voidaan nostaa lämpötilaa 45 asteeseen asti.

Laitteessa on kolme erilaista voimakkuutta ja hierontaohjelmaa, joiden käyttäminen on helppoa kaukosäätimen avulla. Laitetta suositellaan käytettävän korkeintaan 15 minuuttia kerrallaan ja aluksi 2-3 kertaa viikossa, sillä sen teho on rinnastettavissa hierojalla käymiseen.

Laitetta pidetään lattialla ja sitä käytetään istuma-asennossa. Laitteen puhdistaminen on myös helppoa, sillä sen kangastaskut on kiinnitetty vetoketjulla ja ne voidaan pestä pesukoneessa.

Tekniset tiedot:

Sähköliitäntä: 220-240V/50Hz,50W
Verkkojohto: 2,3 m
Mitat: 41 x 39 x 24 cm
Paino: 4,5 kg
Takuu: 1 vuosi