Musta 3D-jalkahieroja kaukosäätimellä

0 out of 5

149,00 

  • Useita ohjelmia, hieroo myös varpaat
  • Suomenkielinen ohjausvalikko
  • Erittäin tehokas ja helppokäyttöinen
  • XL-koko, joka soveltuu myös miesten jaloille
  • Lämmitys ja käyttöä helpottava kaukosäädin

149 euroa, sisältää toimituskulut

Osasto:

Kuvaus

Musta 3D-jalkahieroja kaukosäätimellä

Täysin uusi jalkahieroja, jonka suunnittelussa on otettu huomioon asiakkaiden toiveet. 3D-jalkahieroja toimii nimensä mukaisesti kolmiulotteisesti. Sen tehokkuus ja vaikutukset ovat huomattavasti tehokkaammat kuin kaksiulotteisella laitteella, jonka edestakainen liike vaikuttaa vain jalkapohjaan. Hieronnan teho tuntuu miellyttävästi jo lyhyen käytön jälkeen, sekä sen teho vaikuttaa myös sääriin, polviin ja reisiin.

Kehon ääripäät, kuten sormet ja varpaat palelevat helposti, mikä johtuu usein heikentyneestä verenkierrosta. Paleltumat esimerkiksi varpaissa voivat altistaa kylmäherkkyydelle myös myöhemmässä vaiheessa. 3D-hierojalla voidaan kohdistaa varpaisiin hierontaa, joka lämmitykseen yhdistettynä parantaa tehokkaasti varpaiden verenkiertoa. Laitteen termostaattiohjatulla lämmityksellä voidaan nostaa lämpötilaa yli 40 asteeseen.

Laite sisältää monipuolisia hierontaohjelmia, joita on helppo käyttää kaukosäätimen avulla. Hierontavoimakkuuksia laitteessa on kolme ja ohjelmia neljä. Laitetta suositellaan käytettävän korkeintaan 15 minuuttia kerrallaan.

Laitetta pidetään lattialla ja sitä käytetään istuma-asennossa. Istuinkulmalla voidaan vaikuttaa hieronnan voimakkuuteen. Laitteen puhdistaminen on myös helppoa, sillä sen kangastaskut on kiinnitetty vetoketjulla ja ne voidaan pestä pesukoneessa.

Tekniset tiedot:

Sähköliitäntä: 220-240V/50Hz, 40W
Verkkojohto: 2,3 m
Mitat: 475 x 385 x 255 mm
Paino:  4,7 kg
Takuu: 1 vuosi